Zece cazuri noi în judeţ! Un elev de la Beclean și un învățător din Bistrița, printre persoanele infectate!

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, de la începutul pandemiei și până astăzi, 24.09.2020, sunt 1426 cazuri confirmate de CoVid-19. Față de miercuri, numărul persoanelor a crescut cu 10. Printre ultimele cayuri s enumără un elev de la Liceul Agricol Beclean, un învățător de la Școala Gimnazială Avram Iancu și un asistent medical de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița.
Au fost efectuate 219 teste , dintre care 152 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la Cluj-Napoca și laboratoare private.
Până în preyent, sunt 103 decese la persoane infectate cu CoVid-19. De cealaltă parte, avem 1262 persoane externate, dintre care 1137 externate vindecate și 125 externate la cerere.
În județ, sunt 83 persoane izolate - confirmate cu CoVid - și 340 persoane în carantină.

Până în prezent, 68 cadre medicale (18 medici, 50 asistenți) și 35 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 96 au fost externate.
• 95 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 52 au fost externate.
• Șapte persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Șase persoane au fost externate.
• 13 persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Zece persoane au fost externate.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un asistent social de la un alt centru de asistență pentru vârstnici.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un angajat de la o creșă de stat.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și o asistentă medicală de la o grădiniță privată.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un angajat al DGASPC Bistrița-Năsăud, de la o casă de tip familial.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și doi angajați ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-NăsăudL

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5