Week-end plin pentru jandarmi

Jandarmii bistriţeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la manifestările sportive, culturale sau religioase la acest sfârşit de săptămână.
Vineri, 24 mai a.c., jandarmii bistriţeni vor asigura măsurile de ordine publică la acţiunea intitulată “Maratonul Sănătăţii” care va organizată pe Pietonal şi la pelerinajul organizat în cadrul Protopoiatului Greco-Catolic, la Biserica Bunavestire Bistriţa din strada Gării.
Sâmbătă, 25 mai a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la Maialul Bistriţean Maghiar pe Pietonal, iar duminică 25 mai a.c., în Pădurea Schullerwald, unde manifestările vor culmina cu organizarea tradiţionalului concurs de gătit gulaş. Tot sâmbătă vor fi asigurate măsurile de ordine publică la acţiunea de pe Pietonal dedicată Zilei Sclerozei Multiple.
Duminică, 26 mai a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la spectacolul de cascadorie cu maşini gigant în poligonul auto din imediata apropiere a Zonei de Agrement Lac.
Jandarmeria recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]