Vrei să fii preşedinte la o secţie de votare? Înscrie-te la Prefectură!

Instituţia Prefectului - judeţul Bistriţa-Năsăud, cu sediul în municipiul Bistriţa, Piaţa Petru Rareş, nr. 1, telefon 0263/216150, anunţă prelungirea termenului de depunere a cererilor pentru înscrierea în listele deschise la instituţia prefectului, din care vor fi desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare din judeţ, prin tragere la sorţi, de către Preşedintele Tribunalului Bistriţa-Năsăud, la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European, din data de  25 mai 2014, până la data de 18 aprilie 2014, ora 14,00.

       

 

PREFECT

IOAN ŢINTEAN

Comentarii

01/11/14 17:04
Nicu Zacheu

6. Mai sunt multe alte neajunsuri pe care le cunoașteți mai bine ca mine
7. Din toate aceste cauze nu mai suntem stăpâni pe țară, și poporul a ajuns să slugărească pe nimic în țara lui

Numai prin mobilizarea întregii națiuni vom putea scoate țara din mocirlă și o vom putea ridica din pv. economic, pentru ca românii din diasporă să se întoarcă acasă și copiii noștri să aibă un viitor bun și fericit.

Este o mare favoare că avem în persoana dlui. Funar omul care care și-a propus să se confrunte foarte serios cu toate aceste probleme și să le rezolve prin voința și afirmarea rolului conducător al Poporului Român conform noii Constituții a Cetățenilor scrisă de prof. dr. docent Constantin Cojocaru.

Nevoia ne face să fim puțin naționaliști, cum sunt și japonezii, de fapt, și chiar Ungurii de lângă noi.
La ora actuală, Ungaria cu un număr mai mic de cetățeni are un nivel de dezvoltare aproape dublu față de noi, și asta datorită politicii naționaliste în primul rând.

Ne este rușine în coada Europei.
Nu aici este locul românilor!
Votați Gheorghe Funar Președinte, și vom ajunge în fruntea Europei!
Votați Gheorghe Funar Președinte, și vom fi o Națiune Fericită!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]