( Video) Surpriza secolului, cu un bistriţean, la unul dintre cele mai vizionate showuri de televiziune

A muncit foarte mult pentru ca interpretarea lui să fie una de excepție! Bistriţeanul a repetat mult și a dat tot ce a putut pentru a-l imita cât mai bine pe Cristi Minculescu de la Iris cu piesa „Trenul fără naș”.
Interpretarea a fost una spectaculoasă și...electrizantă! Doar că marea surpriză a serii a fost atunci când ADEVĂRATUL Cristi Minculescu a urcat pe scena „Te cunosc de undeva”, lăsându-i mască pe toți!
“Va multumesc pentru mesajele frumoase primite in urma debutului la Te cunosc de undeva. Va promit super surprize in urmatoarele emisiuni” transmite Alin.
Alin Pascal este fiul îndrăgitei artiste Matilda Pascal Cojocăriţa şi a crescut la Bistriţa, fiind ani de zile parte din Ansamblul Dor Românesc coordonat de maestrul Ştefan Cigu.
Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya, Anisia Gafton, CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal si Sebastian Muntean sunt concurenții din sezonul XII "Te cunosc de undeva!" Nouă artişti talentaţi, pe care deja îi cunoaştem şi-i iubim, pe care de abia aşteptăm să îi admirăm în travesti, cu un look total schimbat, cu altă atitudine şi mod de a fi! Potrivit a1.ro, cei nouă concurenți de la "Te cunosc de undeva" vor fi față în față cu cea mai tare provocare.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]