Viceprimarul Cristian Niculae: Palatul Copiilor din Bistrița este în casă nouă!

Viceprimarul Cristian Niculae anunţă că unul dintre obiectivele sale în acest mandat a fost să pună la dispoziția Palatului Copiilor un spațiu propriu, adecvat activităților pe care le desfășoară.

„M-am bucurat să văd acest obiectiv atins.
Palatul Copiilor a primit spațiul de pe str. Alexandru Odobescu – unde a funcționat până nu demult Direcția de Taxe și Impozite. M-am întâlnit cu profesorii entuziasmați de la cercurile de pictură, de dans și cu d-na director Maria Miheștian, toți foarte bucuroși și motivați de noua locație.

 Un plus pentru actualul sediu al Palatului Copiilor îl reprezintă curtea exterioară care, după amenajare, va permite organizarea multor activități în aer liber. În urmă cu câteva zile, Primăria Bistrița a semnat un acord cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud pentru preluarea în administrarea municipiului a Palatului Copiilor”, declară viceprimarul Niculae.

Potrivit acestuia, municipalitatea a promovat investiții majore în modernizarea școlilor din Bistrița, dar susține și activitățile extrașcolare ale copiilor de la Centrul Județean de Excelență, Cetin(Centrul pentru Tineret) și mai nou, Palatul Copiilor.

         „Pentru viitor mi-am propus atragerea de fonduri europene pentru reabilitarea și modernizarea acestei clădiri care găzduiește în prezent Palatul Copiilor”, susţine Cristian Niculae.

 

 

 

Comentarii

06/08/20 11:34
Radu

Viceprimarul Cristian Niculae (Alias Wannabe) care a împânzit orasul cu moaca lui pe panouri uriase, mai rău ca în Coreea de Nord, înși arogă mereu merite pe care nu le are. Care-i meritul lui Wannabe că Palatul Copiilor din Bistrita a primit clădirea dezafectată de pe str. Alexandru Odobescu – unde a funcționat Direcția de Taxe și Impozite? Omul acesta habar nu are că aici a mai functionat „Casa Pionierilor” inainte de 1989 si care a fost mutată de aici tocmai din cauza lipsei de spatiu si in special a unei săli de festivităti.
Ba mai mult de data asta Wannabe ori face pe prostul ori chiar este. El spune că actualul sediu de pe Odobescu al Palatului Copiilor dispune de o curtea exterioară care, după amenajare, va permite organizarea multor activități în aer liber. In primul asta nu suplineste lipsa de spatiu pentru o serie de sectii sau cercuri tehnico-stiintifice. In al doilea rând, Wannabe vinde pielea ursului din pădure, când spune că „după amenajare”, curtea va permite organizarea multor activități în aer liber. De ce atâta grabă. Corect ar fi fost ca Wannabe să vorbească numai după amenajarea curtii .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5