Vasile Muraru, Valentina Fătu, Claudiu Bleonț și Magda Catone, la Săptămâna teatrului la Năsăud! Sunteți așteptați astăzi la Concertul caritabil de Crăciun !

Mari actori ai scenei românești au vizitat Năsăudul, dar și actori bistrițeni, care au jucat pe scena Casei de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud, într-o săptămână ce a cuprins trei piese de teatru pentru toate vârstele.
Vasile Muraru și Valentina Fătu Pătrașcu au încântat spectatorii cu comedia „Astăzi, minte-mă frumos”.
Claudiu Bleonț și Magda Catone au pus în scenă piesa „Un bărbat și mai multe femei''.
Cei mai mici dintre spectatori s-au bucurat de o piesă specifică vârstei lor, aceștia având ocazia să afle “Ce isprăvi a mai făcut Păcală”.
Dacă e duminică e spectacol ! Astăzi – 18 Decembrie 2016, sunteți invitați la Concertul caritabil de Crăciun cu Trupa Reea și invitații lor pentru a ajuta copii talentați din Năsăud să își doteze secția de muzică unde învață. Este o șansă la educație, o șansă pentru viitor. Susține cauza și fă parte din împlinirea visului acestor copii !
Bilelete, în valoare de 20 de lei, se pot achiziționa de la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud – până la ora 17.00. După ora 17.00 acestea vor fi puse în vânzare la casa de bilete a sălii de spectacol.
Poze: Sursa facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]