Un tânăr părvean, reţinut după ce şi-a ucis tatăl cu securea

La data de 15 august 2014, în jurul orelor 18.00, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112, despre faptul că pe raza localităţii Parva, judeţul Bistriţa Năsăud a avut loc o ceartă între tată şi fiu.
Din primele verificări s-a constatat că în urma unui conflict spontan, fiul în vârstă de 24 de ani, i-ar fi aplicat tatălui său, în vârstă de 63 de ani, lovituri cu un topor care i-au cauzat decesul, după care a părăsit locul faptei.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, acesta a fost depistat, în jurul orelor 19.00, pe raza municipiului Bistriţa
Faţă de tânărul bănuit că la data de 15 august a.c., şi-ar fi omorât tatăl prin aplicarea unor lovituri cu un topor în zona capului şi a feţei, pe fondul unui conflict spontan, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud.
Tânărul reţinut, urmează să fie prezentat Tribunalului Bistriţa Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
Cercetările continuă de către Serviciul de Investigaţii Criminale, la delegarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5