Un nou proiect amplu la Rodna ! 150 de elevi, din ţară, în competiţie literară. De ziua lor, surprize pentru toţi copiii

Nu s-au încheiat încă ecourile la Conferința Națională „Text și discurs religios”, ediția a IX-a, dedicată celor 100 de ani de la Marea Unire. la care au participat profesori universitari și cercetători din toate marile centre universitare şi IPS Andrei, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, şi o altă competiţie amplă se derulează la Rodna.
150 de elevi, din clasele II-VIII, din județele Bistrița-Năsăud, Cluj și Maramureș, si 60 de cadre didactice participă la Rodna, la Liceul Tehnologic "Florian Porcius" Rodna, la Concursul naţional de creaţie literară "Aripi din cuvinte", ediţia a IV-a din cadrul proiectului "Lectura-cea mai de folos zăbavă", CAER/2018, poziţia 14. Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni: Secţiunea I - concurs de limba romănă cu participare directă, pentru clasele II-VIII. Secţiunea II - creaţie literară şi creaţii plastice pentru clasele CP-XII (secţiune online).Concursul are ca scop atragerea şi stimularea interesului elevilor pentru lectură, în vederea dezvoltării personale şi adaptării la o societate aflată în permanentă schimbare.
Elevii au fost primiţi de directorul Vali Ganea, care a adresat cuvintele de bun venit. Apoi a urmat concursul, care a durat 2 ore. Festivitatea de premiere a adus în faţă pe cei mai talentaţi.
Coordonatorii concursului, prof. Vali Ganea, alături de colegii de la Liceul Tehnologic "Florian Porcius" Rodna, merită felicitări.
Toţi copiii din Rodna, alături de invitaţii din ţară, au avut un program special dedicat lor de autorităţile locale. "M-am gândit că ar fi foarte frumos ca de 1 iunie sa fim împreună, de aceea va invit pe toţi în curtea școlii", a transmis primarul Tinu Grapini. Astfel, în curtea Liceului Tehnologic "Florian Porcius" din Rodna, a fost amplasat un tobogan gonflabil, unde copiii au avut acces gratuit. Un bar cu sucuri naturale şi fructe a fost pe cei mai mici dintre rodnenei, dar şi un concert cu Daggu Project.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]