Un model de video chat are si alte beneficii decat cele de ordin material?

Avand in vedere faptul ca numarul de reclame pentru saloanele de video chat a crescut considerabil in ultima perioada si ca subiectul incepe, usor, usor, sa nu mai fie unul tabu, tot mai multe persoane se intreaba daca modelele care lucreaza in astfel de studiouri au si alte beneficii decat cele de ordin material.

Specialistii de la WhiteAgency explica toate avantajele pe care un model le obtine in urma jobului din studio.

WhiteAgency – dezvoltare personala

Prin dezvoltare personala se inteleg toate aspectele care ajuta la construirea si evolutia unei persoane, de la modul de a vorbi si pana la comportament, siguranta de sine si incredere in propria persoana. Inca din prima zi de lucru la WhiteAgency, modelul beneficiaza de suport din partea unei echipe formate din psihologi, make-up artisti si traineri instruiti, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

In timp, modelele invata cand si cum ar trebui sa se exprime, cum sa isi arate emotiile si cat de deschise sa fie, cum sa isi etaleze atuurile si cum sa isi scoata in evidenta cele mai interesante parti, indiferent daca este vorba despre cele de natura fizica sau despre cele intelectuale sau emotionale. Exista persoane care, desi nu exceleaza la capitolul frumusete, sunt foarte carismatice si, cu ajutorul acestui atu extraordinar, atrag un numar mare de persoane in fata camerei.

In ceea ce priveste aspectul fizic, exista persoane cu un zambet perfect, persoane cu ochi frumosi, cu picioare lungi sau care pot, cu usurinta, stabili zona de interes in regiunea bustului sau a feselor si, cu ajutorul specialistilor din studio, acestea vor invata care sunt cele mai bune tehnici prin care sa atraga atentia exact in locul dorit si prin care sa expuna aceste parti in cel mai bun mod.

Jobul dintr-un studio de video chat nu implica doar latura erotica, la care se gandeste toata lumea. Exista si video chat non-adult, unde modelele doar discuta cu persoanele care intra in chat room. O astfel de activitate implica aptitudini de comunicare deosebite, deoarece modelul trebuie sa intretina atmosfera placuta pe chat, discutand si aducand in prim-plan subiecte interesante.

Pe langa o imaginatie bogata si cunostinte din domenii variate, modelul trebuie sa se exprime coerent, de obicei in limba engleza, pe aproape orice tema, avand in vedere faptul ca fiecare client este diferit si, deci, ca trebuie tratat individual. Exista si discutii de grup, care pot fi mai usoare, insa acestea nu sunt foarte comune in video chatul non-adult.

Tot in zona de dezvoltare personala intra si aspectul fizic. Un make-up corect sau o coafura perfecta poate transforma complet o persoana, iar acestea sunt aspecte pe care modelele le invata cu ajutorul personalului instruit din cadrul studioului. In timp, cele mai multe modele aplica aceste transformari si in viata de zi cu zi, in afara studioului, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Stilul vestimentar se modifica si el considerabil, iar modelele invata cum sa asorteze in mod corect culorile, imprimeurile si texturile.

Toate aceste beneficii de mai sus sunt independente de latura materiala a jobului de model. Adaugand si castigurile materiale considerabile, se poate spune ca lucrul intr-un studio de video chat este cea mai buna decizie pentru un numar foarte mare de persoane.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]