Un bărbat din Năsăud şi-a recuperat geanta pierdut, cu 15.000 lei, cu sprijinul jandarmilor năsăudeni

           În această dimineaţă, la ora 07.40, un bărbat din oraşul Năsăud şi-a condus copilul la şcoală, iar maşina a parcat-o în zona sediului Secţiei de Jandarmi Năsăud. În grabă, acestuia i-a căzut geanta din maşină şi a observat acest lucru abia în jurul orei 09.00, când a revenit la sediul Jandarmeriei pentru a solicita verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru a afla ce s-a întâmplat cu geanta.

            Jandarmii au trecut la verificarea imaginilor şi au depistat o maşină de taxi care a oprit imediat după căderea genţii, taximetristul fiind cel care a ridicat geanta de jos, la câteva minute după ce aceasta a căzut lângă maşină, din greşeală, în momentul coborârii copilului de pe bancheta din spate. După vizionarea imaginilor, o patrulă de Jandarmerie a pornit în căutarea taximetristului identificat pe filmări.

           Cel în cauză a fost găsit de către jandarmi şi a declarat că intenţiona să predea banii Poliţiei pe parcursul acestei zile. Bărbatul şi-a recuperat integral suma de bani şi toate bunurile din geanta pierdută şi a mulţumit jandarmilor pentru sprijin şi solicitudine în găsirea acestora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]