În slujba cetățeanului

TULBURAREA LINIȘTII LOCUITORILOR

(III)

Revenim cu noi precizări legate de plângere (petiție). Vă rog să cereți răspuns scris pentru fiecare plângere; există tendința de a primi un singur răspuns pentru două-trei plângeri, firește, cum ziceam într-unul din numerele anterioare, din comoditate, ignoranță sau alte interese oculte. Repetarea amenzilor modice (200 lei), fără să se ajungă la maximum de 6000 lei, pune sub semnul întrebării gestionarea manifestării continue a infractorului. Ce ar fi dacă s-ar verifica toate cazurile cu amenzi nesemnificative în cazul celor care sunt certați cu legea? S-ar găsi vinovații? Toleranța se practică în alte situații, nu cu aceia care tulbură liniștea publică! Dacă se va dovedi că în câteva luni sau ani nu s-a ajuns la amenda maximă, e clar că acolo ar putea exista suspiciuni de favorizare a infractorului. Tinere agent, gândește-te că este vorba de viața și sănătatea unor oameni care s-au săturat de zgomote infernale și muzici ca la discotecă! Ți-ai ales această profesie frumoasă ca să aperi cetățeanul, nu să te distrezi pe seama lui! Gândește-te că aceia care suferă nu sunt șuruburi, târâtoare, zburătoare, cornute ori necornute! Aplică LEGEA fără toleranță, fără milă!
Ce spuneți, dacă, de la prima plângere și până în prezent, s-au împlinit 2 (doi) ani (cunosc foarte bine acest caz), fără potolirea infractorului?! Cum au supraviețuit vecinii acestuia? Cum s-a monitorizat situația, dacă și la ora actuală lucrurile au rămas aceleași? Poate, găsește cineva răspunsurile. Voi reveni cu PROFILUL CELUI CARE TULBURĂ LINIȘTEA PUBLICĂ.

Icu Crăciun
Membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

P. S. Domnule Adrian, v-am răspuns într-unul din numerele anterioare referitor la situația critică a d-voastră!

Comentarii

27/04/20 15:15
Gavrilă N. Moldovan

Domnule profesor gradul I, titular pe engleză, am fost colegi la Maieru, dar trebuie să înțelegi că, poporului român îi place să petreacă... Dumneavostră, cu fiul, directoraș, susținut de PNL, încercați o „împăcare” cu frumosul, teologul, deac, primarul Vasile Borș, cu orientare de stânga. Așa sunt vremurile pe care le trăim. Înțelepciune și toleranță. Până atunci feriți-vă de Covid-19. A ajuns și în Maieru.

27/04/20 22:13
Tony

Poporului român -cel adevărat- îi place întâi să muncească, să fie harnic, cinstit și drept; petrecăreți sunt de obicei aceia ce nu stau bine cu educația: țiganii, cei ce nu stau bine cu morala, interlopii, parveniții în funcții pecare nu le merită. Doar îi vedeți.
Omul sănătos la cap se îngrijește primordial să lase ceva în urmă pe lumea asta pentru ai lui și, de este posibil, pentru umanitate.

28/04/20 09:26
Icu Crăciun

D-le Gavrilă N. Moldovan, mă bucur că faceți parte din rândul „petrecăreților” și vă plac vremurile pe care le trăim! Dacă asta vă place, să fiți sănătos! Continuați! Nu înțeleg ce legătură are „împăcarea” cu politica și Covid-19?! Tema articolului este cu totul alta! Să înțeleg co doriți neapărat să vi se acorde atenție?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5