Top 3 idei care te vor inspira pentru renovarea casei tale

Toate cunoștințele tale au schimbat câte ceva prin casă și se declara foarte mulțumiți de alegerile făcute. Ai tot evitat să renovezi casa din diferite motive, dar trebuie să-ți faci timp pentru așa ceva.  Este rândul tău să dai un aspect fresh casei tale! Timpul nu este cel mai bun prieten al tău și ești oarecum stresat din acest punct de vedere? Ia lucrurile pas cu pas și nu te grăbi! Toți cei care te vizitează, îți dau foarte multe sfaturi și idei pentru renovarea casei, dar contează ce îți dorești tu. Amenajează casa pe gustul tău!

Așadar, iata cum îți poți renova casa simplu și eficient, dar mai ales cu un buget minim.

  1. Culorile potrivite pentru o casă mai luminoasă

Culorile sunt cele care dau un aspect frumos locuinței tale. Cele deschise atrag mai multă lumină în casă. Albastrul și violetul sunt cele mai căutate culori. Exprimă calmitate, relaxare și liniște. Ai nevoie de toate acestea pentru a te simți cât mai confortabil. Acestea  au mare influența în ceea ce privește starea de spirit. Nimănui nu-i place ca atunci când vine acasă să privească în jur și să constate că predomină o atmosferă apăsătoare și greu de suportat din cauza culorile prea închise. Zugrăvește în culori radiante!

                   2. Mobila simplă, dar stilată

Dacă nu ai destul spațiu pentru multe obiecte de mobilier, nu trebuie să te stresezi. Pentru spații mici, există mobilă pe măsura acestora, diferite măsuțe, dulapuri care pot schimba în totalitate decorul. Chiar dacă ai mobilă veche, nu te grăbi să o arunci. O poți recondiționa și economisești bani. Pentru mai multe idei în materie de mobilier găsești pe site-ul Modela, de unde poti alege în funcție de preferințele tale. Când vine vorba de amenajarea living-ului, este necesar să ai mobilă care să nu-i dea un aspect înghesuit, cu linii zvelte. Pentru mai multă inspirație și metode de reamenajare, aici  găsești tot ceai nevoie. Fiecare parte din casa ta trebuie să exprime confort, ospitalitate și un stil al tău care să se facă remarcat. Amenajează cu gust!

                     3. Reamenajează baia

Dacă nu-ți permiți o renovare completă, schimbă măcar cabina de duș sau cada, ușa de la intrare si sursele de lumină. Aceste elemente sunt esențiale și trebuie înlocuite cu unele noi. Baia reprezintă sanctuarul tău de înfrumusețare și relaxare, așa că, trebuie să fie amenajat cât mai frumos. Pune-ți amprenta și decorează așa cum consideri de cuviință.

În concluzie, amenajarea casei nu este un lucru ușor de făcut, dar nici foarte greu. Când știi ce îți dorești și ai o viziune corectă a felului cum vrei să arate căminul tău, atunci totul vine de la sine. Cele trei idei relatate mai sus reprezintă pașii esențiale pe care trebuie să-i parcurgi pentru a obține amenajarea mult dorită. Locuința ta va deveni locul din care nu mai vrei să pleci niciodată. O astfel de schimbare poate face minuni în ceea ce privește aspectul și gândirea pe care o ai. Nu uita: amenajează cu răbdare și bun gust!

Sursa foto: Shutterstock.com

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]