Tineri cercetaţi pentru furt de telefoane, biciclete şi capace de canal

Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat faţă de patru tineri de pe raza judeţului.

Astfel, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Bistriţa, bănuit că în cursul lunii octombrie a anului precedent, în timp ce se afla în trecere prin parcul municipal, i-ar fi sustras unui bărbat telefonul mobil, pe care acesta îl ţinea în buzunarul pantalonilor. Prejudiciul cauzat, în valoare de 2.500 de lei, a fost recuperat în totalitate.

„La aceeaşi dată, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Crainimăt, şi o tânără, în vârstă de 23 de ani, din Bistriţa, bănuiţi că în noaptea de 26/27 martie 2013, de pe două străzi situate în municipiu, ar fi sustras grătare de scurgere a apelor pluviale, aparţinând unei societăţi comerciale din Bistriţa, pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzând un prejudiciu în valoare de 800 de lei”, se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

Totodată, poliţiştii bistriţeni au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Chiochiş, bănuit că în luna noiembrie a anului precedent ar fi sustras o bicicletă, de la parterul unui imobil situat în municipiul Bistriţa. Prejudiciul cauzat, în valoare de 600 de lei, a fost recuperat în totalitate.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]