TDL Bistriţa: Să facem o bucurie de Paşte !

Cu ocazia Sărbătorii Pascale Organizaţia Municipală de Tineret a PDL Bistriţa va oferi astăzi începând cu ora 14.00 trecătorilor de pe pietonalul Liviu Rebreanu, ouă de ciocolată, cozonac, precum şi alte produse specifice acestei sărbători.

Evenimentul se va desfăşura pentru al cincilea an consecutiv cu prilejul celebrării Învierii Mântuitorului Iisus Hristos şi este sprijinit de către consilierii municipali ai PDL şi de doamna Doris Moldovan.

În acest an această acţiune este organizată şi de tinerii democrati liberali din oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz Băi, fiind susţinută de deputatul Ioan Oltean şi senatorul Cristian Florian.

Cu această ocazie membrii Organizaţiei Municipale de Tineret a PDL Bistriţa transmit tuturor credincioşilor care celebrează în aceste zile acest Mare Praznic, să se bucure împreună cu cei dragi de Învierea Domnului, să aibă parte de un Paște duhovnicesc, un Paște fericit, o sporire a credinței, a iubirii si a păcii, iar bucuria Învierii să lumineze inimile și sufletele tuturor.

HRISTOS A ÎNVIAT !
Sursa: comunicat de presă

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]