Târg de vară pe pietonal

În acest weekend de Zilele Bistriţei, în zona pietonală „Liviu Rebreanu” se va desfăşura „Târgul de vară” la care participă meşteri populari din Bistriţa, dar şi din judeţele învecinate - Mureş, Cluj şi Suceava, ne anunţă reprezentanţii Primăriei Bistriţa.

Târgul se deschide vineri, 22 august, la orele 10.00. Meşterii populari vor expune spre vânzare diverse produse de artizanat - costume populare, ceramică, lucrări de pictură şi sculptură în lemn, podoabe hand made, gablonţuri, curele, opinci.

Sursa: www.primariabistrita.ro

Comentarii

21/08/14 11:48
Vizitator

In mediocritatea lui, Cretu iar intoarce lucrurile cu fundul in sus. Cu ocazia zilelor Bistritei, din 22 – 24 august, în zona pietonală Liviu Rebreanu se va desfăşura ”Târgul de vară” la care participă meşteri populari din Bistriţa, dar şi din judeţele învecinate, in vreme ce spectacolele folclorice sunt programate in târgul de la Viisoara. Pai daca tot se face târgul in centrul orasului, atunci de ce nu se pot tine si spectacolele tot aici. Cat despre data la care sunt programate zilele orasului, asta numai Cretu stie. Ar fi bine sa se mai documenteze si sa nu faca totul dupa capul lui.
(vezi: www.mesagerul.ro/2014/08/19/puiul-targului)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5