Tânărul care a agresat, de Crăciun, o femeie din Leşu, a fost reţinut

În urma extinderii cercetărilor în cauza privind o femeie, de 66 de ani, din Leşu, victima unei agresiuni comise de către un tânăr, de 24 de ani, din aceeaşi localitate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor din lovire sau alte violenţe şi furt calificat în tentativă la infracţiunea de omor calificat şi tâlhărie.
La data de 27 decembrie a.c., tânărul a fost depistat de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică în incinta unui local din municipiul Bistriţa, iar telefonul mobil sustras din locuinţa persoanei vătămate a fost găsit într-un stufăriş, în localitatea Rebrişoara, lângă DN 17D.
Faţă de acesta, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat, în forma tentativei, şi tâlhărie, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.
***
Vă reamintim faptul că la data de 24 decembrie a.c., în urma unei discuţii în contradictoriu, purtată în locuința femeii, tânărul ar fi lovit-o pe aceasta, după care i-ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 100 de lei, persoana vătămată fiind transportată la Spitalul orăşenesc Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]