Tânăr din Bistriţa, condamnat de autorităţile din Belgia pentru furt calificat

Un bărbat de 32 de ani,  pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost depistat de polițiști.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Bistrița, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la 37 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pe teritoriul Belgiei. Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Acesta a fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis împotriva bărbatului mandat de arestare pentru 30 de zile. De asemenea, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5