Symphony Aerobic Fitness Club-o nouă provocare

Aerobic clasic, tae-boo, aerobic dance, saună, masaj, dansuri pentru toate vârstele, gimnastică aeroică pentru copii, spaţiu de joacă, toate acestea sunt incluse în oferta Symphony Aerobic Fitness Club. Lucia Cotul, managerul clubului, s-a gândit la un spaţiu relaxant pentru toate vârstele, la standarde europene, situate pe strada Ursului, nr. 14. et. 3.

Având o experienţă de zece ani în domeniu, cu studii de profil în Germania, Luci oferă servicii de calitate unice în peisajul bistriţean, cu instructori cu experienţă. De acum, la sala de sport, mămicile vor putea veni cu copiii, pentru care este supraveghetor şi o sală separată, echipată cu jucării şi cărţi de poveşti. Mai mult, pentru domni există o sală de tenis de masă, urmând să fie inclusă în program şi gimnastica medicală pentru gravide. Un clun cu condiţii deosebite, unde vă puteţi deconecta de stresul zilnic, unde vă puteţi întreţine condiţia fizică şi sănătatea. Este de ajuns un simplu telefon 0741345655 şi viaţa dumneavostră poate fi altfel, câştigând pe lângă antrenamente şi prieteni adevăraţi, deoarece Symphony Aerobic Fitness Club este o adevărată familie.

.

Comentarii

28/03/10 15:43
florin gabriel avram

este un poiect super pentru orasul bistrita care este un oras frunts al romaniei cu lume buna cae isi permit si necesita o asemenea sala .tot meritul si apodiul nostru pentu cei care au creat aceasta sala

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]