Super Bingo Metropolis are din nou concurenţă -Bingo România (printre primii câştigători şi o dumitreancă). Daniela, Mitoşeru, Ţociu şi Palade, în “luptă” cu Niculina Stoican şi Cove

Super Bingo Metropolis are din nou concurenţă. „Bingo România“ s-a mutat la Kanal D. Niculina Stoican şi Cove le dăruiesc românilor milioane de euro, la "Bingo", emisiunea ce rulează pe Kanal D în fiecare duminică, de la 15.00. Foştii prezentatori de la Acasă TV, Nicoleta Luciu şi Max Dragomir, sunt excluşi, în favoarea Niculinei Stoican şi a lui Cove. După câteva luni de pauză de la Kanal D, Niculina Stoican, fosta prezentatoare a emisiunii de succes „Te vreau lângă mine“ moderată în prezent de Gabriela Cristea, a revinit pentru telespectatorii postului turcesc. De data aceasta, cântăreaţa de muzică populară nu-i mai ajută pe români să-şi găsească jumătatea, ci să-şi mărească veniturile, în emisiunea ce oferă, în fiecare ediţie, un milion de euro şi alte sute de premii estimate la peste patru milioane de euro. Artista prezentintă show-ul cu unul dintre veteranii televiziunii, Cove (Gabriel Coveşeanu), fostul moderator al unei alte emisiuni ce aducea poveştile de dragoste în prim-plan, „Jumătatea mea ştie!“. Niculina şi Cove vor beneficia de prezenţa celor doi asistenţi, Andrei Coman şi Ana Maria Barnoschi, pentru buna desfăşurarea a concursului. Printre primii câştigători se numără şi Lungu Irina din Dumitra, care a câştigat direct în platou, 60.000 lei.
Pe Antena, Daniela, Mitoseru si “vestitii” comici specialisti in Super Bingo Metropolis Tociu si Palade prezinta emisiunea realizata de firma bistriteana Metropolis.
Alatura-te si tu “clubului” castigatorilor de la Super Bingo Metropolis, cumpara cartoanele de la vanzatorii stradali din orasul tau, de la locatiile Metropolis din toata tara.
Iată două oferte ale televiziunilor. Telespectatorii vor alege unde şi cum vor juca

Comentarii

09/02/14 08:23

De ce nu spuneți cu câți bani va rămâne în mână dumitreanca după ce va fi despuiată de o sumă mare de către acești hoți liberi.Fraieriți oamenii cu o nerușinare cruntă.Oameni buni,aveți grijă de banii voștri nu-i aruncați pe jocurile de noroc că acolo sunt marile mânării naționale tolerate de stat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]