Proiectul „ Jurnalistul adolescent ”

Structuri ascunse

Liceul de Arte „ Corneliu Baba ” din Bistrița găzduiește expoziția „Structuri ascunse”, în care sunt prezentate lucrări realizate de Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania. Lucrările expuse au ca tematică acoperișurile de la clădiri mai vechi, structuri istorice din diferite locații. Expoziția lucrărilor arhitecților este intercalată cu expoziția elevilor de la specializarea Arhitectură, Arte Ambientale și Design din clasa a XII-a, din același liceu. Elevii au realizat planșe documentare pe format mare despre arhitecți contemporani, precum Norman Foster, Mario Botta, Zaha Hadid și alții.
Expoziția se desfășoară în sala festivă a liceului de mai multe zile și este deschisă publicului până la sfârșitul săptămânii, fiind parte dintr-un parteneriat între Liceul de Arte “C. Baba” Bistrița și Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.
Au consemnat și au vizitat pentru dumneavoastră Iulian Rus, Alina Șerban și Ana-Maria Trăsnău, clasa a XI-a F, C N „ Liviu Rebreanu ”, Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]