Stelian Dolha: Pe 27 septembrie ne luăm judeţul Bistriţa-Năsăud înapoi, pentru noi, pentru dreapta, pentru liberali!

Candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS pentru preöedinäia Consiliului Judeäean, Steliann Dolha, le-a transmis liberalilor prezenţi la evenimentul electoral de pe Pietonalul Liviu Rebreanu că „e o searp liberală”, iar în 27 septembrie liberalii îşi vor lua judeţul înapoi.

„E o seară frumoasă, e ultima seară de campanie, e seara noastră, e seara liberală. Pe orice hartă din ţara asta ne-am uita, udeţul Bistriţa-Năsăud e colorat în roşu. În inima Ardealului, în centrul Ardealului, orice administraţie locală, dacă ne uităm în judeţul Bistriţa-Năsăud,ăţi sare în ochi: roşu. Am reuşit la europarlamentare săîngălbenim acest judeţ, cu voia dvs., cu voia acestui judeţ şi a locuitorilor acestui judeţ, am reuşit să îngroşăm galbenullaprezidenţiale, să-l tuşăm. Roşul din ţesătură iese mai greu. Sunt bine fixaţi. S-au fixat bine prin sutele de pesediştipe care i-au angajat în instituţiile publice, cu rubedeniile lor, cu fraţi, cu fini, cu secreatre cu purtători de serviete”, a spus Stelian Dolha.

În mesajul său, acesta a punctat că au fost căpuşate toate instituţiile publice, iar cei merituoşi nu mai au loc, dând ca exempu Aquabis, LDP sau ADI-uri. Stelian Dolha a spus că în toată această campanie au apărut lăudători ai PSD care au spus ce bine e trăieşte în Bistriţa-Năsăud.

„Atât de bine trăim, măi pesediştilor, că ne e frică să ne uităm în buzinare, că ne e frică să băgăm cardurile în bancomate,pentru că suntem pe ultimul loc ca salarizare, judeţul Bistriţa-Năsăud. Copiii noştri fug cât îi ţin picioarele şi nu se mai întoc aici, atât de bine trăim. M-am săturat să stau ascuns şi jignit în acest judeţ.Bistriţa-Năsăud e în centrul Ardealului, nu e Teleormanul lui Dragnea, nu e Vrancea, nu e Vasluiul, noi suntem centrul Adealului. Asta trebuie să le spunem tuturor şi pe 27 septembrie îl trimitem acasă pe Dragnea de Bistriţa şi pe toşi pesediştii.Unde? În pensie anticipată sau în şomaj, pentru că pe 27 septembrie ne luăm judeţul Bistriţa-Năsăud înapoi, pentru noi, pentru dreapta, pentru liberali. Victorie până la capăt. I-am trimis acasă de tot”, a transmis Stelian Dolha.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5