Social-democraţii cred că duminică va fi o prezenţă bună la vot!

Marcel Ciolacu susţine că Partidul Social Democrat a reuşit de obicei să-şi mobilizeze susţinătorii la vot şi crede că cetăţenii vor ieşi duminică la urne.

          „De obicei am reuşit acest lucru. Acum, când ne uităm cât de umiliţi au fost medicii, când Guvernul nu le-a asigurat tot ceea ce le trebuie, pe urmă cât de umiliţi sunt profesorii, copiii, pensionarii, părinţii şi bunicii noştri, eu cred că electoratul se mobilizează suficient de mult astfel încât în 27 septembrie să alegem gospodarii şi nu partidele politice”, a declarat Marcel Ciolacu.

          În context, preşedintele CN al PSD, Vasile Dâncu, a punctat că va fi „o prezenţă foarte mare la vot”, chiar dacă în oraşele mari la ultimele alegeri locale nu a fost o mobilizare mare. În opinia sa, campania care a existat cu privire la creşterea numărului de infectări şi la eventualele riscuri nu va opri lumea din a veni la vot, frica de infectare fiind deopotrivă egală şi la tineri, şi la bătrâni.

          „Important este ca autorităţile, în ziua votului, noi social-democraţii avem mai mulţi aleşi locali decât toate celelalte partide, să transmită un mesaj de siguranţă şi să organizeze foarte bine votul, pentru că sunt măsuri suplimentare şi cu siguranţă vor fi cozi. Va trebui ca oamenii să fie ajutaţi.  Cei care se vor duce la vot se vor duce din două motive. În primul rând, se vor duce motivaţi să voteze un partid, în jur de 35% din populaţie, şi se vor duce cei care vor să protesteze faţă de ceea ce se întâmplă cu România şi atunci vor căuta soluţii, nu vor vota neapărat PSD. Al doilea tip de vot va fi unul de protest. Aşa se întâmplă când avem probleme, cum e pandemia, şcoala, care e un eşec guvernamental. Sperăm că vor fi cât mai mulţi oameni la vot pentru că asta contează în democraţia adevărată. Să meargă oamenii la vot, chiar dacă nu toată lumea va alege PSD”, a explicat Vasile Dâncu.

Comentarii

25/09/20 13:39
un cetatean

Dar bunicii pe care I-ati discriminat, prin acordarea pensiilor speciale cum s-au simtit? Cat v-a pasat de dotarea spitalelor?Unde sunt spitalele regionale pe care trebuia sa le construiti?Ce investitii ati facut ? Inafara discursurilor si lozincilor comuniste, ati avut o guvernare haotica,care a blocat dezvoltarea tarii, dar va adus voua bunastare. Acestia sunteti voi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5