Școala Gimnazială Romuli își face debutul Erasmus

Începând cu anul acesta școlar ,Școala Gimnazială Romuli este parteneră într-un proiect Erasmus + coordonat de Colegiul Național “Liviu Rebreanu” din Bistrița. Ceilalți parteneri sunt școlile: Gymnasio Anoixis (Grecia), prof. Muharrem Ergin Ortakolu (Turcia), Primary School “Vladimir Nazor” Ploce (Croația) și Marijampoles Jono Totoraicio Progymnasium (Lituania)  Cod proiect 2020-1-RO01-KA229-079971_6.

Proiectul care se numește “Smart Waste Management for Smarter Cluster Schools” a început la 1 octombrie 2020 și se încheie la data de 31.08.2022. Lansarea oficială la nivelul școlii a avut loc cu ocazia evenimentului “Erasmus Days 2020” unde au participat reprezentanții elevilor ,profesorii din echipa de proiect, dar și reprezentanți ai primăriei și consiliului local. Întâlnirea s-a desfașurat respectând regulile de igienă în contextul pandemiei.

Proiectul are o temă ecologică de actualitate, colectarea inteligentă și responsabilă a deșeurilor, o problemă care ne preocupă pe toți.  Acesta se adresează tuturor elevilor din clasele primare și gimnaziale.

“Acest proiect este o bucurie pentru noi toți. Cu toții suntem entuziasmați și nerăbdători să implementăm proiectul cât mai bine”, a concluzionat prof. Narcisa Monița directorul Școlii Gimnaziale Romuli.

Prof. Cornel Antohe, coordonator proiect

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5