Şcoala de vară a Studenților şi Elevilor Social Democrați Bistrița - Năsăud!

Alex Ignatiuc

În acest weekend am ajuns cu mare drag la Figa, locul în care se întâmplă lucruri faine si locul care a adus un plus de valoare județului Bistrita-Nasaud.

Alături de colegii din TSD, liga studentilor și liga elevilor am participat la una dintre cele mai frumoase întâlniri dedicate tinerilor din Bistrița.
Alături de invitații noștri, primarul orașului Beclean- Nicu Moldovan, Ministrul Apelor și Padurilor- Ioan Denes și liderul de grup al PSD din camera deputaților Daniel Suciu, am discutat foarte pragmatic despre eficienta administrație publice și despre rolul tinerilor în politica! Iar în a doua parte a scolii de vara ne-am nonformalizat alături de trainer ii noștri, Andrei Bogdan Petre, Calin Drageanu și Mihai Mocanu.

Dragi prieteni, dragi colegi, vreau sa va mulțumesc încă odată pentru efortul comun în vederea promovării unei politici de calitate în România!

Mulțumim Bogdan Ivan Gruia pentru ca ești mereu alături de noi, pentru ca ne susții inițiativele și prin prisma ta și a colegilor noștri se ajunge la fapte! Mulțumim și colegilor noștri, domnul Vice primar Alin Demian, domnul Consilier Giurgiuca Flaviu, Radu Saplacan și tuturor care au contribuit ca acest frumos eveniment sa se întâmple!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]