S-a deschis un nou şi modern Complex Hotelier – “MYA” 2

Situat pe DN 17, în Groapa Sărăţii, noul, modernul şi la standarde europene Complex Hotelier “MYA” 2, având ca manageri pe soţii Mia şi Eugen Morar, buni organizatori şi atenţi la clientelă, devine un punct de reper pe harta unităţilor de alimentaţie publică şi cazare din municipiu şi judeţ.

Având o capacitate de peste 500 locuri în sala restaurantului şi 21 camere de cazare, cel de-al doilea complex a fost inaugurat în data de 10.08.2008, la ora 14,30, în prezenţa unui numeros public, iar slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi.

Panglica inaugurală a fost tăiată de către Sorin Aurel Mititean, primarul comunei Şieu Măgheruş şi dir. Vasile Moldovan, de la Banca Unicredit Ţiriac – sucursala BN, în aplauzele a peste 200 de invitaţi de marcă la acest eveniment.

Hotelul este de categoria două stele, iar familia Morar aduce mulţumiri, prin intermediul ziarului nostru, tuturor celor care au participat la acest eveniment, celor care i-au ajutat la realizarea acestui obiectiv, în special d-lui Anchidim Robu, tatăl patroanei, d-lui Vasile Moldovan, dir. Sucursala Unicredit Ţiriac, Primăriei Şieu Măgheruş, d-lui primar Sorin Aurel Mititean, firmelor de construcţii care au contribuit la realizarea acestui edificiu şi tuturor colaboratorilor.

Sunteţi invitaţi şi aşteptaţi la Complexul “MYA” 2, pentru a petrece clipe de neuitat, la standarde europene, cu o servire ireproşabilă!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]