Romeo Florian: Continuăm împreună la Lechinţa

Romeo Florian şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Lechinţa, asta pentru a fi şi el alături de comunitatea ce i-a stat alături în ultimii 8 ani.

Cred cu tărie că am reușit în două mandate să realizez lucrări importante pentru toți cetățenii din cele șapte sate componente ale comunei noastre. Faptul că, voi,concetățenii mei, ați fost alături de mine în toți acești ani, mă obligă și mă responsabilizează să continuăm împreună munca pentru dezvoltarea comunei Lechința. Sper, că în aceste două mandate am reușit să mă ridic la nivelul dumneavoastră de așteptare”, a transmis Romeo Florian, pe o reţea de socializare.

Potrivit edilului lechinţean, urmează un mandat greu, cu investiţii majore în infrastructură, precum canalizare la Vermeș și Sângeorzu Nou, aducțiune de apă la Sîngeorzu Nou, asfaltarea străzilor din Vermeș, modernizarea drumurilor agricole, grădiniță la Vermeș și Sângeorzu Nou, Subunitate de pompieri și SMURD în Lechința, Cămin cultural în Lechința, asfaltare străzi în Sângeorzu Nou.

Nu în ultimul rând, a menţionat primarul Florian, o priorotate a administraţiei locale o reprezintă cartarea comunei Lechița, proiect aflat în procedură d elicitaţie la Autoritatea Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Sunt convins că ați înțeles încă de acum patru ani că o comunitate, dacă e unită, are numai de câștigat. „O comunitate, o echipă”. Continuăm împreună!”, a precizat Romeo Florian.

 

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]