Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Năsăud, unul dintre obiectivele administrației locale, la început de an !

Prima ședință din acest an, a Consiliului Local Năsăud a adus în atenția consilierilor locali, într-o primă ședință extraordinară, un prim proiect de hotărâre ce a vizat înscrierea în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a clădirii Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Năsăud și a terenului aferent acesteia.
Acest prim proiect de hotărîre al anului 2018, inițiat de primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, reprezintă o primă etapă de înscriere a dreptului de proprietate în cartea funciară a imobilului și a terenului aferent acestui imobil, în scopul accesării de fonduri europene, prin solicitarea unei finanțări în cadrul Programului Operațional Regional, Axa prioritară 10-„Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1. B. Investițiile în educație”, pentru acest imobil.
Ghidul pentru această axă prioritară a fost lansat la data de 4 ianuarie 2018, apelul urmând a se închide în termen de 3 luni, pe data de 4 mai 2018, termenul fiind unul foarte strâns, după cum a informat primarul orașului Năsăud, în cadrul ședinței extraordinare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]