Rareș Bogdan (PNL), la Bistriţa: Duminică seara, la ora 21.00, dumneavoastră veţi face parte din oastea învingătorilor. Putem să eliberăm România

Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile pentru Parlamentul European, le-a spus bistrițenilor prezenți la mitingul electoral să fie încrezători, pentru că vor avea  „o luptă uriaşă”, în care se vor stabili învingătorii şi învinşii.  

         „Duminică seara, la ora 21.00, dumneavoastră veţi face parte din oastea învingătorilor. Începând de luni ne vom bucura, România se va bucura pentru că vom solicita încă de duminică seara ca PSD şi ALDE să părăsească de îndată Palatul Victoria. România şi românii de buă credinţă, românii cinstiţi, românii patrioţi au fost umiliţi, au fost călcaţi în picioare, au fost sfidaţi de Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu, „Mitralieră”, Carmen Dan, Dăncilă şi toţi cei care  de doi ani şi jumătate nu sunt preocupaţi decât de drepturile infractorilor, ale deţinuţilor, alae hoţilor, ale tâlharilorşi nu de viaţa oamenilor cinstiţi, a oamenilor cu frică de Dumnezeu”, a declarat Rareş Bogdan.  

         În mesajul său, liberalul Rareş Bogdan l-a criticat pe ministrul Apărării, care ar fi interzis Armatei României să participe la dezvelirea unei statui ecvestre a Regelui Ferdinand, la Oradea, dar şi lipsa de reacţia a PSD faţă de acoperirea cu pungi de gunoi a crucilor eroilor români dintr-un cimitir din Harghita.

         „Până şi UDMR a plecat de lângă PSD-ul care se prăbuşeşte. (...) Ne-au furat până şi promisiunile cu neruşinare. Le-am spus românilor încă din urmă cu 2 luni de zile că odată ajunşi la guvernare, vom tăia pensiile speciale, pentru că în România nu există cetăţeni de rangul 1şi de rangul 2.   Acum o lună de zile am anunţat la Suceava lui Flutur că vom interzice exportul de buştean, iar acum Dragnea şi infractorii lui spun că au un proiect,într-un sertar, cu care vor să interzică exportul.  Încearcă până în ultima clipă să-i amăgească pe români”, a mai spus Rareş Bogdan.

         Rareş Bogdan a menţionat că PSD a promis construcţia spitalelor regionale, dar nu au făcut nimic în acest sens, la fel fiind şi situaţia autostrăzilor sau a şcolilor cu toaletă în curte, liberalul criticându-i pe social-democraţi pentru că nu s-au luptat pentru creşterea subvenţiei pentru fermierii români. Liberalul a spus că singurii care pot duce România în spaţiul Schengen sunt liberalii, un Guvern liberal alături de preşedintele Iohannis.

         „A venit vremea ca dvs. dragii mei transilvăneni, să îi ajutaţi pe fraţii noştri de la Dunăre, pe fraţii noştri din judeţele controlate de ciuma roşie să se elibereze şi nu o putem face decât cu ajutorul votului dvs. Putem să eliberăm România de ciuma roşie, putem să-i eliberăm pe fraţii noştri din Slatina, din Corabia, din Craiova, din Constanţa, din Brăila, din Giurgiu de cei care îi umilesc, îi ţin în sărăcie,  în ignoranţă”, a transmis Rareş Bogdan.

         În mesajul lui, acesta l-a felicitat pe primarul Traian Ogâgău care a atras la Sângeorz-Băi, 40 de milioane de euro, din fonduri europene.

         „Duminică, trebuie să fiţi conştienţi că dacă nu vom vota în număr mare, dacă nu îi veţi convinge pe vecinii voştri, pe prietenii voştri, pe fraţii voştri, pe toţi cei care îi cunoaşteţi să voteze pentru PNL, unica forţă din România care poate învinge PSD, care poate îngenunchea PSD,  care poată să-l trimită pe Dragnea şi cloaca lui de infractori la lada de gunoi a istoriei, dacă nu veţi face asta, dacă nu vom vota DA la referendum, dacă referendumul nu va trece şi socialiştii lui Dragnea vor avea un scor peste al nostru, vor fi vremuri grele pentru acestă ţară. Nimic nu îi va mai opri, vor încerca să-l suspende pe preşedintele nostru, al tuturor românilor, Klaus Iohannis, vor încerca să dea ordonanţa de amnistie şi graţiere pentr a-i scăpa pe infractori, pe corupţi. (...) Doar dvs. puteţi să-i opriţi”, a adăugat Rareş Bogdan.

         Candidatul liberal a menţionat că şi cei din Madagascar au tradus sloganul „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”, nu în Guvern, Parlament.  

         „Dumneavoastră puteţi trimite PSD acolo unde îi este locul, la lada de gunoi a istoriei. Veţi putea începe reconstrucţia acestei ţări. (...) Duminică, aveţi încredere, România s-a trezit. Moldova s-a trezit, Ardealul e trezit, Oltenia nu-i mai vrea, Dobrogea vrea să se elibereze de ei, Banatul le va da o lecţie usturătoare, Bucovina le va arăta forţa unei provincii istorice, iar Diaspora le va da o palmă după ceafă. În votul dvs, stă viitorul copiilor dumneavoastră, în votul dvs. de la referendumul iniţiat de preşedintele României stă viitorul pentru această naţiune, pentru acest neam. Infractorii sau oamenii cinstiţi, corupţia sau Europa? Duminică hotărâm împreună, vom repurta împreună o victorie şi vom readuce România în rândul ţărilor care nu se supun decât în faţa bunului Dumnezeu. Să nu uitaţi să iubiţi România, în fiecare zi”, a încheiat Rareş Bogdan.  

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5