Radu Moldovan: Nu voi candida la Congresul PSD decât dacă va fi imperios necesar

          Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud şi al Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu este interesat de o candidatură politică la nivel central.

          „Nu sunt foarte interesat de funcţii de conducere la nivel naţional şi voi candida la o funcţie doar dacă va fi imperios necesar”, a precizat Radu Moldovan.

          Liderul PSD B-N a menţionat că aşteaptă ca Vasile Dâncu să-şi asume candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, pentru care a fost propus de PSD B-N. „Am toată disponibilitatea şi voi avea şi capacitatea necesară să fac demersurile politice să-i conving pe membrii de partid să voteze pe Vasile Dâncu. (...) Am nevoie, în schimb, să-l văd pe Vasile Dâncu că vrea să candideze. Acest lucru încă nu e rezolvat. Vreau să văd asumarea publică a unei candidaturi, noi am făcut o propunere. Mai sunt nişte paşi de făcut”, a declarat Radu Moldovan.

          În context, acesta a menţionat că prezenţa preşedintelui interimar Marcel Ciolacu la Convenţia Pro România este una de aplaudat. „E de aplaudat prezenţa. E o stare de normalitate, sunt convins că oamenii de stânga, care au votat cu stânga sau care simpatizează stânga aşteaptă de la PSD – care este principalul partid de stânga – înţelepciune, diplomaţie şi discuţii pe partea stângă pentru a oferi alternativă la dezastrul pe care-l produce PNL. România este neguvernată, pentru că Guvernul Orban se ocupă de anticipate, de tunuri, de cu totul altceva şi lucrurile astea ne vor costa. (...) Obiectivele noastre sunt sănătatea, infrastructura şi o viaţă mai bună pentru toţi cetăţenii din Bistriţa-Năsăud. Suntem pregătiţi de muncă şi, spre deosebire de alţii, şi ştim cum şi avem cu cine face performanţă”, a concluzionat Radu Moldovan.

 

        

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5