Radu Moldovan: Dacă vom fi la fel de motivaţi, sunt convins că PSD va câştiga alegerile locale la Rodna

Peste 280 de social-democrați din organizația Rodna au fost prezenți, duminică, la conferința de alegeri a organizației locale. Cu excepția conferințelor județene și municipale, cea de la Rodna a fost cel mai bine organizată și cu cei mai mulți participanți, susţine preşedintele interimar al PSD BN, Emil Radu Moldovan.

Astăzi am avut parte de cea mai mare surpriză plăcută de când fac politică! Peste 280 de colegi social-democrați din organizația Rodna au fost prezenți la conferința organizației locale. Cu excepția conferințelor județene și municipale, conferința de astăzi de la Rodna a fost cel mai bine organizată și cu cei mai mulți participanți. Pentru acest lucru vreau să îl felicit pe colegul și prietenul nostru, Tinu Grapini și pe echipa sa.

Le urez mult succes în organizarea pentru alegerile locale de anul viitor și sunt convins că dacă vor fi la fel de motivați și de organizați, nu vor avea nicio problemă în a câștiga alegerile și a avea primar PSD în comuna Rodna!”, a declarat liderul judeţean al social-democraţilor.

Acesta a ţinut să-l felicite pe viceprimarul comunei, Valentin Grapini, reales președinte al PSD Rodna, dar şi pe cei cooptaţi în biroul politic local al PSD, şi anume Leontin Sohorca, Iosif Partene, Gherasim Morozan - vicepreședinți, Alexandru Varga - secretar, Samoilă Hazbei - trezorier, Culca Istrate, Dan Birișiu, Ioan Pop, Iacob Sângeorzan și Karol Szenflebet – membri.

La conferinţa de alegeri au participat, alăruri de Radu Moldovan, deputatul Daniel Suciu, vicepreședintele PSD -  Alexandru Pugna și președintele TSD -  Bogdan Ivan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]