PSD: Guvernarea PNL, prin incompetență și impostură, a adus țara în pragul dezastrului!

Guvernarea PNL, prin incompetență și impostură, a adus țara în pragul dezastrului. Partidul Național Liberal e mai periculos decât coronavirusul. Pe 6 decembrie spunem STOP răspândirii molimei liberale.
Pandemia a fost scăpată complet de sub orice control, iar argumentele și faptele care întăresc această situație sunt pertinente și evidente pentru toată lumea:
- numărul total al deceselor COVID a depășit 10.000;
- Bucureștiul a devenit prima capitală europeană care nu-și mai poate trata pacienții și-i trimite în țară;
- platoul anunțat de Iohannis, Orban și Tătaru este o iluzie, situația se agravează, sunt peste 10.000 de noi cazuri zilnic;
- multe orașe mari, reședințe de județ sunt în carantină.
Guvernul Orban a pierdut luni de zile fără să pregătească spitalele, fără să extindă ATI-urile, fără să întărească profesional DSP-urile, fără să testeze masiv epidemiologic și, prin ordine absurde, contradictorii, pe de o parte încarcă unitățile sanitare peste orice limită de suportabilitate și le obligă să facă reamenajări, iar pe de altă parte le sancționează că n-au avize ISU.
Educația copiilor este grav compromisă pentru că guvernul Orban a închis toate școlile, în totală contradicție, față de Europa.
Zeci de mii de firme sunt în faliment; peste 1,6 milioane de contracte de muncă au fost desființate
Producătorii români sunt izgoniți din piețe, în timp ce supermarketurile rămân deschise; agricultura națională e abandonată în fața calamităților, cu programele de sprijin tăiate – doar pentru că au fost lansate de PSD, fără despăgubiri și acum și fără piață de desfacere.
100 de miliarde de euro! La acest nivel ajunge datoria guvernamentală în 2020. Guvernul Orban a făcut într-un an o datoria publică SUPLIMENTARĂ cât în primii 21 de ani de la Revoluție!
Este un TABLOU al DEZASTRULUI! Fiecare român va avea de suferit. Vor crește taxele, impozitele, TVA-ul, va crește șomajul, va crește sărăcia!
Guvernarea PNL este ca un virus mortal și e vital pentru noi toți să-i oprim răspândirea!
STOP VIRUSULUI PNL.
Pe 6 Decembrie votăm pentru VIAȚĂ.
Pe 6 Decembrie votăm PSD!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

24/11/20 11:04
un cetatean

Desi incompetent PSD-isti sunt foarte vocali! Hotul striga hotii!
Voi cu politica voastra haotica ne-ati dus pe marginea prapastiei.Europa prin organismele ei trimiteau zilnic avertizari legate de derapajele guvernarii pesediste. Dar voi, sfatosi,le-ati ignorat, ati ignorat si vocea societatii civile,ati "domnit"conform principiului "pentru ca putem"(Codrin Stefanescu).
Ati fost primul partid postdecembrist care-a avut obraznicia de-a discrimina cetateni ai tarii! Ati numit prostia si slugarnicia virtute, iar incultura regina!
V-ati lipit ca scaiul de functii,si acum faceti orice sa le pastrati. Inainte de-a fi politruci cine a auzit de numele voastre, care acum inunda spatial public?

25/11/20 10:25
cititor

Vai ma... da ce va mai spurcati voi unii pe ceilalti... !
Io zic sa ne asezam toti pe doua randuri. Hai de "cea" inspre cea... si hai de "hais"... inspre hais... si sa ne tragem picioare-n c*r unul haluilalt... cand unul cand altul.
Pai cine i-au ales mai desteptilor, daca nu noi aceasta po.pu.li.me ajutata de diaspo-virusatii care au dreptul sa voteze inafara tzarii... si total necontrolabil ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5