Proiectele de amenajare a spațiilor interioare îngreunează accesul în secţii şi în curtea Complexului Muzeal. Se caută stăpâni pentru căprioare

Conducerea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud din str. G-ral Grigore Bălan nr.19 îşi cere scuze pentru inconvenientul creat în următoarea perioadă în vizitarea Muzeului Bistriţa şi vă aduce la cunoştinţă că datorită proiectului "Concept de amenajare, funcționare și revitalizare a unor spații interioare și curții Muzeului Județean Bistrița-Năsăud" şi a lucrărilor de amenajare şi construcţie accesul în secţii şi în curtea muzeului va fi îngreunată datorită lucrarilor aflate în desfăşurare.
Vă anunţăm totodată că o să relocăm animalele aflate în grija noastră în alte locaţii care vă vor fi anunţate ulterior sau aşteptăm soluţii de adopţie a unora dintre ele, iar de asememnea activitatea expoziţională de la sediu va fi relocată în clădirea de pe str. Dornei nr. 5, respectiv Casa Argintarului sau în celelelte 10 locaţii aflate pe teritoriul judeţului, unde vă aşteptăm cu drag.

Manager,
Gavrilaş Vasilichi George - Alexandru

Comentarii

07/08/15 08:52
Vizitator

Odata cu demararea proiectului de reamenajare, şi revitalizare a unor spaţii interioare şi curţii Muzeului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Consiliul Judetean poate face mai mult pentru ca Muzeul sa devina mai atractiv si mai integrat in viata bistritenilor prin organizarea unor evenimente de acest gen. Astfel, demolarea centralei termice de pe str. Bistricioarei, ar permite sa se deschida o artera de circulatie cu intrare prin spatele BCR si iesire pe langa Camera de Comert si Industrie, in str. Petre Ispirescu. In lungul acestei alei care ar putea fi numita chiar “Strada Muzeului” sau ” Aleea Muzeului” ar putea fi deocamdata amenajate parcari de suprafata care sa deserveasca institutiile adiacente, precum BCR, Centrul Judetean de Cultura, Muzeul , Camera de Comert si Industrie,etc. Totodata, s-ar putea incepe sistematizarea zonei din jurul Muzeului Judetean, unde sa fie amenajate spatii care sa permita organizarea la scara mare a unor evenimente sau targuri si inafara incintei muzeului, dupa modelul Muzeului Taranului Roman din Bucuresti. Astfel ar putea fi pusa in valoare si poarta din spatele incintei de la intrarea de nord in curtea muzeului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5