Preşedintele Radu Moldovan: Mii de oameni au vizitat standul judeţului Bistriţa-Năsăud

Mii de oameni au vizitat astăzi standul de prezentare a tradițiilor, portului popular și a gastronomiei județului Bistrița-Năsăud. Am avut bucuria ca în această seară să fiu gazda unui număr important de diplomați și demnitari, printre ei numărându-se si Ministrul Apărării Naționale, domnul Gabriel Leș. Le-am vorbit în câteva cuvinte despre ce înseamnă Bistrița-Năsăud și i-am invitat să descopere ei locurile, oamenii și autenticul județului nostru. De ce nu, ei pot începe această incursiune prin Via Transilvanica, drumul care unește România și românii, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 

Acesta le-a mulțumit, pentru organizarea impecabilă a standului judeţului Bistriţa-Năsăud,  Elenei Bărbos - directorul Asociației “Produs în Bistrița-Năsăud” și lui Răzvan Cerceja - directorul ADI Turism în Bistrița-Năsăud.

"Mulțumesc Ansamblului Profesionist “Dor Românesc”, Asociației Tășuleasa Social pentru proiectul Via Transilvanica, Cramelor “Valea Ascunsă” de la Teaca și “Vie-Vin Lechința”, meșteșugarilor Cornelia Bodescu și Ileana Szilagyi, maestrelor în arta gastronomiei, Chef Nina Rus, Chef Honoria Rațiu și Chef Elena Rus", a spus preşedintele Radu Moldovan.

Târgul de Turism al României este cel mai mare târg de profil din țara noastră și atrage anual peste 20.000 de operatori, expozanți și vizitatori. Vizitatorii sunt invitaţi să descopere o parte din județul nostru la RomExpo București începând de joi și până duminică, între orele 10:00 și 18:00.

*** 

La standul judeţului nostru, au fost prezenţi deputatul Daniel Suciu, deputatul Doina Pană,  secretarul de stat Alexandru Pugna de la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, primarii Paul Ştir (Căianu Mic) şi Ioan Strugari (Parva), 

USR-PLUS

Comentarii

22/02/19 15:36
Vizitator

Numarul mare de vizitatori la standul județului Bistrița-Năsăud amenajat în incinta complexului Romexpo din Capitală la cea de-a 41-a ediție a Târgului de Turism al României, au fost atrasi tradițiile, portul popular și in special de gastronomia județului Bistrița-Năsăud. La asta se adauga si experienta de chelner a prezentatorului standului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]