Preşedintele Moldovan: Noua secţie ATI va fi funcţională până la finalul lunii viitoare! Patru milioane de euro de la Guvern şi Consiliul Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, anunţă că lucrările de extindere, reabilitare de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean se apropie de final.

„Suntem aproape de final cu una dintre cele mai moderne secții de Terapie Intensivă din România, evident la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Până la finalul lunii viitoare noua secție ATI va fi funcțională iar atât pacienții cât și aparținătorii vor avea parte de un “altfel” de spital”, susţine preşedintele Radu Moldovan.

Şeful administraţiie judeţene a fost la spital pentru a evalua stadiul lucrărilor, având o întâlnire atât cu managerul Gabriel Lazany, cât şi cu antreprenorul care execută lucrările.

„”Mai mult casă, mai puțin spital” este un concept care îi aparține managerului Gabriel Lazany, pe care l-am găsit astăzi pe șantier, asistând la montarea Galeriei de artă fotografică, care va aduce lumină și culoare în noua secție ATI. Finanțarea de 4 milioane de euro pentru extinderea, dotarea și modernizarea secției de Terapie Intensivă a fost asigurată de Consiliul Județean și de Guvernul României prin Ministerul Sănătății”, declarată Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5