Pregătiţi patinele! Se montează patinoarul din Bistriţa într-o nouă locaţie !

Luni dimineaţa au început primele pregătiri pentru amenajarea patinoarului. Anul acesta, Primăria a hotărât ca amplasamentul să fie în faţa Palatului Culturii, „o zonă centrală, care asigură o accesibilitate uşoară pentru buna desfăşurare a acestor activităţi”, după cum motiva municipalitatea. Primăria Bistriţa a scos la licitaţie închirierea acestui amplasament de 900 mp, fiind semnat un contract pentru perioada 1 decembrie – 28 februarie. O firmă din Bistriţa a câştigat licitaţia, aceasta urmând să suporte cheltuielile de amenajare a patinoarului artificial demontabil, asigurării instalaţiilor şi dotărilor aferente, racordarea la utilităţi, asigurarea pazei etc.
Toate bune şi frumoase, doar că la fel de central putea să fie amplasat patinoarul şi în faţa foişorului din Parcul central pentru a nu ocupa parcarea din faţa Palatului Culturii unde, în perioada următoare, urmează să se deruleze unul dintre cele mai ample evenimente – Festivalul Internaţional de Teatru şi Literatură „Liviu Rebreanu”, urmând ca teatrele prezente să-şi aducă o serie de decoruri care vor fi folosite la reprezentaţiile din perioada 27-30 noiembrie.
Aşteptăm vremea răcoroasă pentru a ne putea bucura împreună de feeria sărbătorilor de iarnă, fie pe patine, fie însoţiţi de colindele de la Târgul de pe Pietonal sau pe pârtia de schi pe la Wonderland.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]