Popas de suflet al coralei “A. Mureșanu” la Dragomirești

Leontina Burza

Duminica din 22 oct. a oferit coralei “Andrei Mureșanu” bucuria revenirii pe valea Izei, la mănăstirea Sf. Ilie din Dragomirești, jud. Maramureș și a îngăduit o reîntâlnire binecuvântată cu părintele Șofronie Perța, starețul mănăstirii și locuitorii din Dragomirești.
Dacă locuitorii au oferit un spectacol de culori revărsat din costumele lor tradiționale, Corala i-a răsplătit cu cântările înălțătoare care au răsunat in biserica de lemn, parcă neîncăpătoare pentru glasul de înger al sopranei Roxana Costeanu, solista coralei.
Ca de obicei, întâlnirile acestea emoționante pentru toti cei prezenți se finalizează cu proiecte de viitor. Corala “Andrei Mureșanu” se va reîntoarce pe aceste meleaguri cu ocazia diferitelor evenimente, la invitația facută de părintele stareț care a fost impresionat, ca de fiecare dată, de glasurile coriștilor.
Mulțumiri deosebite îndreaptă întregul grup, împreună cu dirijorul Cornel Pop spre dl Vasile Puica, vicepreședinte al Consiliului Județean, pentru că a făcut posibilă deplasarea la Dragomirești, prilejuind astfel trăiri pline de emoție pentru toți cei prezenți.

.

Comentarii

23/10/17 10:57
Maria

Felicitări Coralei,d-lui dirijor,solistei și autoarei articolului !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]