Poliţiştii, prietenii copiilor de la „Dumbrava Minunată”

Peste 80 de preșcolari ai Grădiniței ,,Dumbrava Minunată”, din Bistrița, au desfășurat activități, împreună cu polițiștii, în cadrul proiectului ”Învățăm să fim prieteni”.

În contextul Săptămânii Educației Globale, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au desfășurat activități preventive, la Grădinița cu program săptămânal ”Dumbrava Minunată” din Bistrița. În cadrul Proiectului ”Învățăm să fim prieteni”, desfășurat de către grădiniță în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud desfășoară lunar activități cu preșcolarii.

Activitățile din proiect au drept scop adoptarea unui comportament corespunzător precum și cunoașterea și respectarea de către copii a regulilor de circulație, în calitate de participant la traficul rutier - pieton, biciclist sau pasager în autoturism.

Astfel, ieri, 14 noiembrie a.c., polițiștii de la prevenire au desfășurat activități cu peste 80 de preșcolari, din grupele mijlocii și mari, în cadrul cărora copiii au vizionat filmulețe educative, au discutat apoi cu polițistul despre cele observate și despre cum să se comporte în anumite situații.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5