Poliţiştii bistriţeni, în tabăra de la Sângeorz-Băi

Poliţiştii bistriţeni continuă campania de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor ,,Vacanţă în siguranţă!” în taberele din judeţ.
"În data de 2 august, ofiţerii de prevenire a criminalităţii au avut o întâlnire cu tinerii veniţi în vacanţă la Centrul de cazări al D.J.S.T. BN din Sângeorz-Băi.
Cei peste 60 de elevi ai claselor I – VIII din judeţele Teleorman şi Prahova au aflat de la poliţişti cum pot fi în siguranţă în această vacanţă la domiciliu, pe stradă, la locul de joacă sau de petrecere a timpului liber. Poliţiştii le-au vorbit şi despre siguranţa pe internet, despre riscurile adoptării unui comportament violent, consumul de droguri sau dispariţiile de minori. Întâlnirea a fost interactivă, elevii punând multe întrebări poliţiştilor atât despre subiecte de prevenire cât şi despre munca şi cariera de poliţist", precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.
IPJ BN va continua pe parcursul verii astfel de întâlniri şi activităţi de prevenire a criminalităţii în rândul tinerilor.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]