Poliţiştii bistriţeni monitorizează familia din Rodna în cazul „vânzării de copii”

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud s-a autosesizat privind informaţiilor apărute la Observator – Antena 1 referitoare la posibila vânzare a unor copii de părinţi contra sumei de 5.000 lei şi a demarat o serie de verificări.

“Astfel, poliţiştii au identificat toate persoanele menţionate în ştirea de presă. Din primele verificări, a rezultat că situaţia copiilor este cunoscută, unii aflându-se la domiciliul părinţilor iar ceilalţi în grija asistenţilor maternali, conform evidenţelor D.G.A.S.P.C. Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii şi reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Bistriţa-Năsăud continuă verificările şi monitorizarea persoanelor în cauză”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Zilele trecute, în cadrul Observatorului, au fost date imagini cu un tată din Rodna, care cerea 5.000 de lei pentru copilul lui nenăscut înca. Acesta are nouă copii, dar în casă mai sunt doar trei. Pentru ceilalţi, bărbatul de 60 ani a recunoscut cu lejeritate că i-a vândut şi nu mai ştie nimic despre ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]