Ping-pong cu MAI la Bistriţa

În perioada 26-31 martie se desfăşoară la Bistriţa, în Sala Olimpică Gheorghe Bozga a CSM Bistriţa, etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Competiţia este organizată de către Centrul Cultural MAI împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport Bistriţa-Năsăud şi Clubul Sportiv Municipal.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistriţa-Năsăud, competiţia se va derula pe următoarele categorii de vârstă, până la 35 de ani, între 35-45 ani şi peste 45 de ani, precum şi la categoria femei.
La acest concurs participă aproximativ 80 de persoane, angajaţi în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (30 de poliţişti, 20 de poliţişti de frontieră, 11 jandarmi, 11 pompieri, 3 de la DGIPI, organizatori). Marţi, la ora 09.30, va avea loc festivitatea de deschidere a competiţiei, care se va încheia în vineri, la ora 12.30, cu premierea câştigătorilor.
„În acest interval, între orele 09.30-12.00 şi 16.00-19.00, Viorel Andreicuţ, campion în ultimii ani la categoria peste 45 de ani, va încerca să îşi apere ”titlul”, fiind susţinut de toţi colegii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud”, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]