Ovidiu Creţu: Ce s-a făcut la Consiliul Judeţean e de minune!

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, consideră că activitatea administraţiai judeţene din ultimii ani, de când preşedinţia a fost preluată de Radu Moldovan, este  una „de minune”.  

„Eu spun că ceea ce s-a făcut la Consiliul Judeţean este de minune, comparând cu ceea ce s-a făcut înainte şi cu ceea ce s-a făcut în alte părţi. Câte lucrări s-au făcut în judeţul Bistriţa-Năsăud aş fi pariat în urmă cu opt ani cu oricine că e imposibil să se facă. S-au realizat”, a declarat primarul Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

De altfel, multe dintre investiţiile realizate de către Consiliul Judeţean deservesc preponderent populaţia municipiului, fie că este vorba despre Spitalul Judeţean de Urgenţă, instituţiile de cultură, cinematograful şi lista ar putea continua. 

Comentarii

20/11/18 11:09
Balan Marius- e...

Da cu siguranta seriozitatea de la CJ a fost infinit mai mare ca la trepadusii din CL si Primarie. De minune sunt insa ; OUALE, STRUTII, VEVERITELE si de departe cea mai mare minune este PARTIA care fuge la vale si este facuta la cea mai mica altitudine de pe continent. Si minunile ar putea continua in mandatul patru. DOAMNE feri !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5