Organizația „Arme Hundeseelen aus Rumänien”, în sprijinul Adăpostului de câini de pe raza orașului Năsăud

Săptămâna trecută, timp de 3 zile, voluntarii de la Organizația „Arme Hundeseelen aus Rumänien” - Austria ("Suflete nevinovate de câini din România), organizație a cărei președinte este năsăudeanca Alexandra Ștefan, au revenit în România pentru a continua lucrările de reabilitare și modernizare ale Adăpostului de Câini din orașul Năsăud, începute de colegii de la Asociația „Active Friends for Romanian Dogs” (Germania).
După realizarea acoperișului adăpostului și mărirea capacității boxelor, de la 30 de locuri la 50 de locuri, lucrări ce au fost finanțate de către Asociația "Active Friends for Romanian Dogs" și "Starromania", a venit rândul voluntarilor organizației "Arme Hundeseelen aus Rumänien”, să-și aducă aportul la modernizarea adăpostului și dotarea cabinetului medicului veterinar, cabinet aflat în incinta adăpostului.
Cu banii din donații, s-au reparat și zugrăvit zidurile Adăpostului de câini în culori vii, vesele.
Totodată s-au adus donații care au constat în: medicamente pentru animalele bolnave, haine pentru îngrijitori (salopete, cizme), mâncare pentru câini și diverse materiale necesare pentru operații.

Alexandra Ștefan

Comentarii

02/11/15 14:07

Organizatia "Arme Hundeseelen aus Rumänien" cauta voluntari pe plan Local!!!!
Pentru mai multe informatii intrati pe Grupul de FB " Suflete Nevinovate Nasaud" sau trimite-ti un mail la [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]