Olandezii de la Hulp-Roemenie din nou la Liceul Tehnologic Târlişua

Săptămâna 25-29 septembrie a fost una de bucurie pentru conducere, dar mai ales pentru elevii Liceului Tehnologic Târlişua. Asta datorită vizitei partenerilor olandezi de la Asociaţia Hulp-Roemenie, care pentru al doilea an consecutiv sosesc în Târlişua. Dacă anul trecut au reabilitat complet un grup sanitar şi o bibliotecă la Şcoala Gimnazială din Agrieş, anul acesta cei şase poliţişti batavi în viaţa reală şi voluntari în timpul liber au decis să construiască de la zero un grup sanitar la şcoala aparţinătoare din Borleasa.

 Aceştia au beneficiat de sprijinul conducerii şcolii, a domnului primar Vlăduţ Purja, cât şi al comunităţii locale, oamenii din sat ajutând la ridicarea clădirii.

   Pe lângă cheltuielile suportate cu materialele de construcţie, voluntarii au donat şcolii 25 de biciclete pentru activităţi educative. «Şi anul acesta, partenerii noştri din Olanda ne-au predat o lecţie de voluntariat, iar noi la rândul nostru, căutam pe zi ce trece să transmitem asta atât elevilor noştri cât si comunităţii locale»,  a concluzionat directorul liceului, Mihai Forai .

 

Comentarii

03/10/17 00:36
Ioan

Cum va puteți mândrii când vin niște olandezi la voi sa va facă wc-urile . Nu sunteți in stare sa va faceți singuri . Sa vina cineva de la sute de km distanță in timp ce voi stati și va primiți banii . Ce fel de conducere aveți in comuna ? Nu va este Rușine ?!?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]