O iniţiativă a tinerilor năsăudeni, pusă în operă de autorităţi! Primarul Romocea: M-a impresionat demersul lor!

În vara acestui an, un grup de iniţiativă format din tineri inimoşi ai Năsăudului, i-au înmânat primarului Mircea Romocea o scrisoare, însoţită de 240 de semnături, prin care solicitau amenajarea unui spaţiu în aer liber, cu aparate de fitness, unde adolescenţii şi tinerii oraşului să-şi canalizeze energiile.

         “M-a impresionat demersul lor, această propunere venită din rândul tinerilor. Le-am spus că până la finalul anului acesta vom încerca să realizăm ceea ce ei propuneau, un parc de fitness. Am urmat procedurile legale şi lucrările au început deja. Este vorba despre o investiţie de aproximativ 170.000 lei din bugetul local”, ne-a explicat primarul Mircea Romocea.

         Parcul este amenajat pe unul din cele două terenuri de tenis din proximitatea stadionului din Năsăud, pe o suprafaţă de aproximativ 600 metri pătraţi. Pe o pardoseală din dale de de cauciuc, vor fi amplasate 9 aparate de antrenament de fitness, de exterior.  De asemenea, proiectul prevede şi alei pietonale pavate, spaţii verzi, plantarea unor arbuşti ornamentali şi montarea de mobilier urban.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]