Nuntă medievală

Poveste de vis, descrisă de cartea de istorie a cavalerilor medievali. , solistul trupei Hara, şi-au transformat povestea de dragoste într-una oficială odată cu jurămintele în faţa stării civile, dar şi în faţa altarului. Evenimentul a avut loc în cetatea medievală Sighişoara, alaiul nunţii fiind format din cavaleri şi domniţe, iar mirii, înconjuraţi de flori şi conduşi spre cununie în acompaniamentul tobelor şi tulnicelor cimpoierilor de la Hunedoara.

Flavius Buzilă spune că relaţia lui cu Mirela este ca şi Sighişoara, “vine de undeva de departe, dar e ancorată în sec. XXI, o cetate medievală într-o lume modernă”. În marea de costume medievale s-au putut zări şi păunii tradiţionali de la Bistriţa, neamurile de la Sebiş îmbrăcându-se în straie populare. Nu putea lipsi de la acest eveniment cea mai frumoasă prinţesă, fiica cuplului, Maria Sofia, care luna aceasta va împlini un anişor.

Profund emoţionată a fost şi mama mirelui, d-na prof.Mărioara Buzilă, care a dus de la Bistriţa toate cele necesare pentru buna dispoziţie a nuntaşilor: vişinată, afinată, ţuică de prune. Petrecerea a avut loc într-o cramă veche de 500 de ani, alături de Flavius fiind prezenţi colegii de la Hara, care au întreţinut atmosfera alături de cimpoieri şi cântăreţul Ducu Hotima. Flavius nu a vrut să invite vip-uri la nunta lui, ci artişti care-i sunt prieteni. Mirela şi Flavius s-au cunoscut în noiembrie 2002, la un concert Hara, într-un club din Bucureşti.

Comentarii

05/08/11 18:15
vulpoiul

Poveste....da, dar de cosmar....oricat v-ati chinui sa ascundeti adevarul el nu poate fi ingropat.....pentru ca marturie sta un copil , care atunci avea doar 12 ani si pe care amandoi l-ati aruncat ....e vorba de copilul si sotul ei , in casa caruia a inceput adulterul dupa ce sotul ca prieten, l-a gazduit pe june ...."poveste de vis".....care a inceput cu inselaciune si a continuat cu egoism si nepasare....Si uita asa viata ne arata ca doar in basme bine invinge raul!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]