Numărul deceselor pacienţilor cu CoVid a ajuns la 74! Patru persoane, care sufereau şi de alte boli, au pierdut lupta

Alte 4 decese au fost raportate astăzi de autorităţi, în Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de Coronavirus. Este vorba de pacienţi de la SJU Bistriţa care sufereau şi de alte boli..
O femeie de 63 ani s-a internat în 24 iulie în Secţia Boli Infecţioase (Pneumonie acută, Insuficiență respiratorie acută), iar în 29 iulie a fost transferată în Sectia ATI, unde a decedat în 5 august. Femeia era obeză, dar suferea şi de astm bronșic.

In alt deces a suvenit la un bărbat de 86 ani, care s-a internat în 25 iulie in Secția Boli Infectioase (confirmat Covid-19), unde a decedat în 5 august. Drept comorbidităţ sunt precizate astmul bronșic, cardiopatia ischemică, blloc de ramură dreaptă, insuficiență cardiacă.

Un bărbat de 53 ani, internat in 20 iulie în Secția Boli Infectioase (Pneumonie instertitiala bilaterala, Insuficienta respiratorie acuta), transferat două zile mai târziu în Secția ATI, a decedat azi, 6 august. Era cunoscut în antecedente cu obezitate, anemie Biermer, adenom de prostată, bronșită cronică obstructivă.

Ultimul deces raportat este alunui bărbat de 90 ani, care s-a internat în 28 iulie în Secția Boli Infectioase (cu pneumonie atipică, insuficiență respiratorie, stare septica), unde a decedat azi, 6 august. Bătrânul suferea de insuficiență renală cronică, fibrilație atrială cronică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5