Nu rata partida CSM Bistriţa-ACS Corona 2010 Braşov! Astăzi, sesiune de autografe cu Daniela Raţiu şi Oana Cîrstea

Miercuri, începand cu ora 18:00, CSM Bistrita şi ASC Corona 2010 Braşov se vor întâlni în cadrul etapei a şaptea a Ligii Naţionale de handbal feminin.  Fetele antrenate de Horaţiu Paşca  şi Radu Moldovan vor întâlni la Sala Polivalentă din Bistriţa medaliata cu bronz din sezonul trecut, dar şi semifinalista Cupei EHF.

Biletele sunt puse în vânzare de astăzi după-amiaza, în intervalul 16:00- - 20:00, marţi, după acelaşi program, iar miercuri, la Sala Polivalentă, între orele 10:00-13:30 şi la Bar Time Out, între orele 15:00-18:00.

„Vă anunţăm faptul că astăzi, începând cu ora 16:45, la casa de bilete din incita Sălii Polivalente va avea loc o sesiune de autografe a jucătoarelor Daniela Raţiu şi Oana Cîrstea”, transmite administratorul delegat Ionuţ Rus.

"Întâlnim medaliata cu bronz din sezonul trecut. Într-adevăr un meci foarte greu în care Braşovul pleacă cu prima şansă, însă jucăm pe teren propriu şi sper ca lucrul acesta să se transforme într-un avantaj pentru noi. Au jucătoare de mare valoare care fac parte şi din lotul naţional de senioare, însă sper ca până la ora jocului să fim cu toţii sănătoşi şi apţi de joc şi sper să prindem cu toţii o zi 
foarte bună"
, prefaţează jocul antrenorul Horaţiu Paşca.

Daniela Raţiu consideră că va fi o partidă foarte dificilă, în condiţiile în care Corona joacă şi în cupele europene. „Ne pregătim foarte bine tactica pentru a face un meci bun, şi, de ce nu, să şi câştigăm!", declară aceasta.

Andreea Bărbos crede că Bistriţa poate fi surpriza acestei etape. "Miercuri vom întâlni un adversar puternic, dar dorinţa echipei noastre de a demostra iubitorului de handbal că o echipă nou promovată poate fi oricând o surpriză ne va face să dăruim totul pe teren, şi, de ce nu, să câştigăm. Trebuie să fim o echipă şi să ne unim forţele în aşa fel încât la sfârşitul meciului spectatorii să ne aplaude ca de fiecare dată şi să plece încântaţi acasă cu imaginea unui handbal de calitate. Noi avem nevoie de public, iar publicul are nevoie de spectacol handbalistic. Putem fi surpriza etapei!", spune Andreea Bărbos.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]