Noile tendinţe în modă aduse de designerul Ioana Pintea, fiica scriitorului Ioan Pintea

Designerul vestimentar Ioana Pintea, a lansat, la Cluj, colecţia de Primăvară-Vară 2013, remarcându-se ţinutele în forme geometrice cât mai dinamice, cu suprapuneri, asimetrii, linii oblice sau contrast semitransparent.
Colecţia este denumită sugestiv Forme şi cuprinde 18 piese, bluze, rochii lungi, de stradă, elegante, sau cu imprimeuri grafice şi geometrice, în nuanţe calde şi feminine, alb, bej şi gri, cu accente de culoare: verde, smarald, olive, sau galben.
"Am fost inspirată de formele geometrice, de formele geometrice şi de trupul femeii, mai exact de arhitectura trupului femeii. Eu lucrez singură. Eu le desenez, eu le cos. Nu am croitoreasă nu am nimic şi e puţin mai dificil" a declarat Ioana Pintea, pentru Transilvania Live.
Ioana Pintea a absolvit specializarea design vestimentar în 2008, la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca.
Anul trecut a avut o expoziţie sub motto-ul “Sunt” la Art Galeria Bistriţa. Atunci tata, scriitorul Ioan Pintea, profund emoţionat, declara "Haina este o idee despre înclinarea sufletească a omului". Creaţii elegante, impunătoare, conturate cu stil, cu tiparul şcolii clujene, care au fost apreciate de toţi cei prezenţi la lansare. Felicitări Ioana!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]