Nici un indicator spre Ice Arena, patinoarul bistriţenilor

Anul acesta bistriţenii se bucură de Patinoarul de la Spitalul Județean, cel mai modern patinoar din Bistrița. Patinoarul de pe Pietonal nu va mai funcționa, astfel încât cel de la Spital rămâne singura soluţie pentru patinaj.
Patinoarul are o suprafață de 800 de metri pătrați și este amenajat pe terenurile de tenis ale Spitalului Județean.
Ice Arena este, însă, un pic mai greu de receptat, fiind ascunsă după blocuri. Deşi toată lumea spune patinoarul de la Spitalul Județean, intrarea este interzisă pe la Spital, se face pe o străduţă laterală, pe lângă Biserica Sfântul Dumitru, după un bloc, pe o cărăruşă lângă un garaj. Dacă nu eşti din zonă, receptezi destul de greu pationoarul. Poate că, se va găsi o soluţie, de amplasare de indicatoare din strada mare, pentru ca lumea să nu înconjoare Spitalul Județean, fără găsirea patinoarului. Odată ajuns aici, distracţia este maximă, pationoarul fiind frumos amenajat. Cei care nu patinează se pot bucura, în tot acest timp, de un ceai cald.
Preț/90 de minute: adulți – 10 lei, copii 8 lei. Închirieri patine: 8 lei. Program: luni- vineri: 14 – 21.30 ; sâmbătă – duminică: 10 – 21.30. Abonamente săptămânale: 50 lei adulți – 40

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]