Prin DJT,

Mircea Alexandru pleacă în Tunisia.

În perioada 4-11 septembrie 2008 un tânăr de 19 ani din Bistriţa va petrece o saptămână în Tunisia. Mircea Alexandu este căştigătorul excursiei în Tunisia în urma tombolei organizate de Direcţia Judeţeană pentru Tineret Bistriţa Năsăud în data de 2 mai 2008 de Ziua Naţională a Tineretului.

Timp de o săptămână Mircea Alexandru alaturi de alţi tineri din ţară va beneficia de cazare şi pensiune completă în regim „all-inclusive” (3 mese/zi - buffet;snacks: pizza, sandwiches, îngheţată şi prăjituri; băuturi: sucuri, apă minerală, ceai, cafea, bere, vin, cocktailuri, alcool local. Serviciile vor fi oferite de Samira Club. Situat la 5 km de centrul oraşului Hammamet, 4 km de Golful Citrus şi Golful Yasmine, 70 km de aeroportul Tunis Carthage, 100 km de aeroportul Monastir.

"Tinerii căştigători din fiecare judeţ însoţiţi de reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Tineret vor pleca în Tunisia saptamâna viitoare în zilele de 3- 4 septembrie de pe aeroporturile din Bucureşti şi Cluj", ne informează directorul DJT, Deak Zoltan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]